Varen, de ruimte opzoeken op het water, het spel met de natuurlijke elementen. Het heeft al eeuwen een aantrekkingskracht op mensen. Misschien vaart u al uw hele leven of droomt u sinds kort over nieuwe avonturen op het water.
De vraag is dan wat is het jacht dat zo goed mogelijk aansluit op mijn wensen? Hoe ga ik daar naar op zoek? Maar vooral ook waar loop ik tegenaan in het aankoopproces.

Met jarenlange ervaring als jachtmakelaar en vertegenwoordiger van 's werelds toonaangevende catamaranmerk, heb ik mijn expertise als onafhankelijk aankoopadviseur ingezet. De aanwezigheid van een ervaren aankoopadviseur wordt hierbij van cruciaal belang: iemand die niet alleen ondersteunt bij het vinden van het perfecte jacht, maar ook deskundige begeleiding biedt gedurende het gehele aankoopproces en wellicht daarna. 

Daarnaast bieden wij een nieuwe charterformule die jachteigenaren de mogelijkheid biedt om hun reiservaring te delen met chartergasten. Een concept met een persoonlijke touch dat de chartergast een onvergetelijke ervaring kan bieden op luxe jachten op bestemmingen over de hele wereld.

Een kleine organisatie waarin we streven naar een persoonlijk en adequaat contact met klanten. Ik nodig u uit om op de website te kijken naar de diensten die we aanbieden. Indien u een gebruikt of nieuw jacht wilt kopen of gebruik wilt maken van een mooie charterervaring dan zijn wij u graag van dienst.

Hemmo Dijkstra 

Founder Nautilus Yacht