Yacht charter

Nautilus Yacht biedt een uniek cabin charterprogramma. Een nieuw concept op de chartermarkt; u kunt nu een cabin huren op een luxe jacht en een onvergetelijke ervaring op doen met de eigenaren van het jacht. Droomt u over het maken van een lange reis? Wij hebben in ons programma een aantal jachteigenaren die al onderweg zijn op hun reis en via ons één of meerdere cabins aanbieden op hun jacht. Het zijn allemaal jonge en luxe uitgevoerde jachten en op dit moment (nog) voornamelijk catamarans. 

Wij profileren onze jachteigenaren en zoeken daarbij passende chartergasten zodat de kans op aansluiting zo groot mogelijk is. De eigenaren zullen ieder op hun eigen manier hun gasten ontvangen en laten meedelen in hun avontuur met een persoonlijke touch. Dit kan voor chartergasten die zelf van plan zijn om zo'n reis te gaan maken of overwegen om een jacht te gaan kopen. Maar ook gewoon als invulling van uw vakantie.

Alle cabins zijn voorzien van een ruim 2 persoons bed met zeezicht, een eigen sanitaire voorzien van douche, wastafel en toilet. Alle jachten zijn voorzien van een ruime salon, keuken en fantastische buitenruimtes / zonnedekken. De jachten kunnen overal ter wereld varen. We kunnen niet een exacte locatie garanderen maar wel een vaargebied. Er wordt altijd maar één boeking per jacht aangenomen dus u beschikt over het jacht samen met de eigenaren zonder andere chartergasten.