Day charter Balearen 2024

Lagoon 46 "Bluewave" catamaran

Nautilus Yacht biedt u dit jaar de mogelijkheid voor een geheel verzorgde day charter vanaf Ibiza of Mallorca. Gaat u naar één van deze eilanden komende zomer en wilt u uw reis compleet maken met een prachtige ervaring op onze Luxe catamaran Bluewave? Nautilus Yacht kan u een Day charter bieden op maat. We brengen u in contact met de eigenaren en u kunt met hen uw wensen overleggen. De Bluewave ontvangt gezelschappen tot 10 personen voor een geheel verzorgde dag op het water. De captain en zijn gastvrouw staan garant voor een culinaire vaarbeleving op het door u gewenste niveau.
U kunt met de Bluewave een dag actief gaan zeilen of ervoor kiezen om naar één van de prachtige baaien te gaan om een dag heerlijk te relaxen onder genot van uitstekende drankjes en culinaire verzorging. Ook voor zakelijke doeleinden kunnen we een programma bieden.

De Lagoon 46 is ruim opgezet en van alle luxe voorzien. Diverse zit en loungeplekken om te genieten van de zon of juist de schaduw, goede mogelijkheid om te gaan zwemmen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvraag day charter

Impressies