informatie voor jachteigenaren

Heeft u een ruim jacht waarmee u reist of een langere periode per jaar aan boord bent? Wilt u uw jacht niet in een klassiek charterprogramma onderbrengen waarbij u geen baas meer bent op eigen jacht. Maar vindt u het wel leuk om af en toe chartergasten die bij u passen mee te nemen of zoekt u een commerciële activiteit om uw boot buiten de btw te houden? Dan is het cabin charterprogramma van Nautilus Yacht echt iets voor u. U kunt één of meerdere cabins aanbieden in ons cabin charterprogramma. U kunt aangeven welke periodes u cabins beschikbaar wilt stellen maar het is ook mogelijk om op aanvraag te verhuren. 
Wij maken een profiel van u als eigenaren en gaan op zoek naar een passende chartergast om zo de kans op aansluiting te optimaliseren. Wij profileren ook de chartergast en onderzoeken of er voldoende overeenkomsten zijn. 

De bedoeling is dat u de chartergasten een beleving meegeeft van uw reis, maar wel als gast en niet als "opstapper". Chartergasten mogen een prettig verblijf met verzorging van eten en drinken bij u aan boord verwachten. In de profileringsvragen kunt u aangeven hoe u uw jacht het liefst gebruikt, of u bijvoorbeeld veel ankert en plaatsen bezoekt of dat u veel vaart en voornamelijk onderweg bent.
Het charterprogramma kan op allerlei soorten jachten worden uitgevoerd van motorjacht tot catamaran en kan ook op alle bestemmingen in de wereld plaatsvinden. De eisen die wij stellen aan het jacht is dat het voldoende ruimte biedt en dat het jacht ten alle tijden in uitstekende staat verkeerd. Verder dient er voldoende wettelijke veiligheidsuitrusting aan boord te zijn en er een passende verzekering te zijn afgesloten, uiteraard kunnen wij u hierover adviseren en behulpzaam bij zijn. 

Of u slechts 2 keer per jaar een cabin wilt verhuren of 20 keer per jaar alles is mogelijk. Een charter is minimaal 5 dagen en het maximaal aantal dagen kunt u zelf aangeven.

Wij bieden een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma voor deelnemers; als u een andere jachteigenaar aanbrengt dan ontvangt u 5% van de netto opbrengst over de verhuurinkomsten van het betreffende jacht. U kunt zoveel boten aanbrengen als u wilt. 

Nautilus Yacht bemiddeld en organiseert de boekingen voor u, ook verloopt de betaling via ons en zorgen wij dat de betaling aan u is voldaan voordat de chartergast aan boord komt.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan graag contact met ons op voor uitgebreide informatie.