Aankoopbegeleiding & advies

Nautilus Yacht kan u begeleiden bij het aankoopproces van een jacht. Het kopen van een jacht doet men niet dagelijks, er komen veel zaken bij kijken. Welk jacht past bij uw gebruik en wensen? Waar moet je op letten, en met wie doe je zaken? Hoe is de markt, en klopt de informatie wel die u door de verkopende partij wordt gegeven. Hoe kan ik voorkomen een miskoop te doen? Wij kunnen u door het gehele proces begeleiden, de lastige zaken voor u uit handen nemen en u als onafhankelijk adviseur ondersteunen en voor uw belangen opkomen.

Aankoopbegeleiding voor nieuwe jachten 

Bij Nautilus Yacht bieden wij aankoopadvies op maat. We kijken naar uw persoonlijke situatie en wensen en begeleiden u door het aankoopproces. In binnen en buitenland.

Aankoopbegeleiding voor gebruikte jachten

Wilt u een gebruikt jacht kopen? Wij begeleiden u gedurende het hele proces en zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling. Wij helpen u om van de aankoop van uw boot een prettige ervaring te maken.

Aankoopbegeleiding voor catamarans     

Overweegt u een catamaran aan te schaffen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de verschillende merken op de markt. Wat zijn de belangrijke opties? Zijn er goede alternatieve voor bepaalde werfopties? 


Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

We werken voornamelijk online. Na een gesprek waarin we kennismaken en uw wensen bespreken gaat u zelf kijken voor een jacht dat u interesseert. Zodra u een selectie van jachten heeft gevonden, bespreken we de opties, prijs en aansluiting. Dit kan in het aankoopproces van een nieuw jacht maar ook bij aankoop van een gebruikt jacht. Uitrustings advies, onderhandelen, aankoopkeuring advies, documentatie. Alles wat zorgt voor een weloverwogen aankoop komt aan bod. 

Is aankoopbegeleiding een kostbare zaak?

Omdat ik niet optreed als aankoop makelaar maar u wel volledig bijsta in het aankoopproces wat gemakkelijk online kan, zijn de kosten laag. 

Specialist in catamarans

Door mijn jarenlange ervaring als catamaran specialist bij de Lagoon dealer ken ik de markt en de diverse merken zeer goed. Ik kan u begeleiden en adviseren bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte catamaran.

In binnen en buitenland

Ik werk veelal online en telefonisch vanuit Spanje. Met de huidige communicatiemiddelen is dat gemakkelijk. Ik begeleid klanten die een jacht kopen in Nederland of in het buitenland. 

 


Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Locatie

Nautilus Yacht

Tel:

+31646863471
+34 677902033

Email:
info@nautilus-yacht.com

Asturias, Spanje

Cámara de comercio de Oviedo

20230005213931


Over ons

Nautilus Yacht is een toonaangevend adviesbureau gevestigd in Asturias, Spanje, maar wel vertrouwd Nederlands. Met ervaring in de branche bieden wij maatwerkoplossingen voor particulieren of een zakelijke aankoop van een jacht. Mijn missie is om onze klanten te helpen bij het vinden van het juiste jacht en hen te begeleiden gedurende het hele aankoopproces.

Daarnaast bieden wij een nieuwe charterformule die jachteigenaren en chartergasten de mogelijkheid biedt om hun reiservaring te delen. Een concept met een persoonlijke touch dat de chartergast een mooie ervaring kan bieden op luxe jachten op bestemmingen over de hele wereld.

Wij streven naar uitstekende service, transparantie en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.