Lagoon 42 Horizon

Gilles en Laura heten u van harte welkom op hun Lagoon 42 "Horizon". Zij nemen u graag mee als hun gast voor een prachtige ervaring. De Horizon beschikt over 3 cabins waarvan er 2 beschikbaar zijn voor charter. Verder is de Lagoon van alle gemakken voorzien. Gilles en Laura zijn op wereldreis en zijn 2021 vertrokken vanuit Nederland. Via Scandinavië, Schotland, zijn zij afgezakt naar het zuiden. Nu varen zij in het Oostelijk deel van de Middellandse zee.  

Lagoon 39 Zilt

José-Anne en David heten u van harte welkom aan boord van de Lagoon 39 Zilt. De Zilt gaat dit seizoen van Portugal naar Italie varen en u bent welkom voor een charter op één van de bestemmingen die zij aan zullen doen. De Zilt is in 2019 vertrokken vanuit Nederland. Aan boord wordt u culinair vegetarisch verwent. José- Anne en David ontvangen graag gasten met een open blik op de wereld om mooie ervaringen mee te delen. Ook dag charters behoren tot de mogelijkheid.

Lagoon 46 Bluewave

Mario en Lavineke heten u van harte welkom aan boord van de Lagoon 46 "Bluewave". 
Graag nemen zij u mee voor een prachtige ervaring op de Middellandse zee. De Bluewave beschikt over 3 cabins waarvan u er één of twee kunt huren. De Bluewave is luxe uitgevoerd en ruim van opzet.
Mario en Lavineke zijn na het overvaren van hun jacht nu een jaar op reis. Dit jaar varen zij langs de Spaanse kust en de Balearen.Uw jacht hier?

Heeft u interesse om  uw jacht onder te brengen in ons yacht charter programma? Neem dan contact met ons op.

Day charter

De Lagoon 46 "Bluewave"is ook te huur voor day charter op de Balearen komend seizoen. Klik voor meer informatie op de onderstaande link.